By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam zaten aklımda eve girmeden ses yalıtımını çözmek var. tokidir öyle sorun yaşamazsın diyenler olmuştu, bir umut acaba mı dedim ama, sanırım kesin yaptırmamız lazım. yoksa katil olurum.
Biraz şans lazım yan ve üst komşun insan evladı olursa sorun yok, birde bahçeye bakan daireleri övüyorlar ama orada parkda veletler çok ses yapıyor onada dikkat edebilirsin bizim sitede herkes şikayetci çocuklardan..
Benim dairem caddeye bakıyor veletlerden kurtuldum, ama pimapen kenarlarını daysonla felan doldurdum ama yinede ses geliyor. onun dışında üst komşu çok önemli ve sitenin düzene girmesi 2-3 seneyi buluyor ben 8 ay önce parayla aldım daireyi şuan 3. yılında proje tamamlanalı daha yeni eli ayağı düzlendi ama misal ziller çalışmıyor ( 800 dairelik sitede zil sadece bende var sanırım portatif zil aldım onu kullanıyorum, jenaratörler bu hafta bağlanmaya başlandı, çöpleri kendimiz atıyoruz temizlik görevlileri sadece paspas atıyor, avantajı Kapalı otoparkı 2 araç diyorlar ama 5 araç bile koyabilirsin ve interneti fiber felan oluyor bunlar güzel, ) kısacası kendi şahsi eviniz varsa ve yeni tip bi daire ise pek acele etmeyin... Depremde kafan rahat oluyor ama diğer firmalar da güvenemiyor insan, ama Toki de temel inşaat sürecinde bunlar sağlam çalışıyorlar Temel Kalıp ve Radya temel, Kazık sistem felan biz bu yüzden eksiklerine bakmamıştık