Arkadaşlar merhaba,
Plume İkinci Sezon, toplamda 150 milyon token dağıtımıyla katılımcılarını bekliyor. İlk sezonda toplamda 20.000$'ın üzerinde para aldım. Tecrübeyle söyleyebilirim ki bu sezon, daha da büyük fırsatlar sunuyor.

Plume Nedir?

Plume geleneksel varlıkları (hisse senetleri, emtialar, fonlar) tokenize ederek DeFi dünyasına taşıyan, regülasyon dostu ilk L2 ağı. Sunduğu altyapıyla sadece kriptoya değil, gerçek dünyaya da köprü kuruyor.

İkinci Sezon: Ne Bekliyor?

• 150M Token Dağıtımı: Bir önceki sezona kıyasla daha geniş kitleye dağıtım planlanıyor.
  • Yüksek TVL Teşvikleri: Varlıklarını bridge eden, LP sağlayan veya PUSD ile etkileşen kullanıcılar daha fazla puan kazanıyor.
  • Haftalık Görevler + Özel Etkinlikler: Aktif katılım ve katkı sağlayanlara ek ödüller.

İlk Sezondan Kazancım

İlk sezonda çeşitli görevleri yerine getirdim ve topluluğa katkı sağladım. Sezon sonunda cüzdanıma yansıyan 129.000 plume token ödül: 20.000$
Bu sezon çok daha büyük bir havuzla geliyorlar ve rekabet daha fazla olacak. Ancak erkenden katılanlar için ciddi avantajlar var.

📌 Nasıl Katılabilirim?

İkinci sezon mainnet üzerinde bu yüzden başka ağlardan base, arb,eth gibi ağlardan plume ağına 5-10$ da olsa bridge yaparak para atmanız gerekli. Daha sonra bu parayla plume ağında plume tokenlerini alıp işlemlere başlayabilirsiniz.
Her gün swap stake bridge gibi görevleri yapmayı unutmayın ne kadar çok işlem yaparsanız o kadar pp puanı kazanıyorsunuz. Fee ücretleri plume ağında 0.02$ gibi düşük.
  1. BURADAN portal sistemine giriş yapın referanslı link . Yada referansız link
  2. Portal üzerinden ETH veya diğer desteklenen varlıkları plume ağına bridge yapın.
  3. Explore sekmesindeki dappları kullanarak swap, stake, borrow ve likitide eklemeleri yapın
  4. Discord/Twitter bağlayın.
  5. Günlük spin çevirmesini yapın. (2 plume)
  6. Leaderboard üzerinden sıralamanızı takip edin en önemli unsur pp puanınız.
Aklınıza takılan yapamadığınız yerler olursa sormaktan çekinmeyin arkadaşlar.