Bu işte bana kalırsa ne kadar ekmek o kadar köfte mantığı var. Türk firmalarının çoğunda kendi sermayesi ile doğru düzgün sunucuları pek yok. Hetzner gibi yerlerden alarak pazarlama yapıyorlar. Para kazancam diye, ederinin üzerinde fiyat istiyorlar. Tr de şu on numara diyeceğin firma yarın kesinlikle sana sorun çıkartacak. Kesinlikle diyorum. Ya veri merkezi değiştirir, ya da fiyat açısından sorun çıkartır ya da farklı sorunlar. Düzgün bir sistem sağladıktan sonra destek gerektirecek konuda olmaz zaten. Destek isteyenlerde genelde teknik açıdan destek isteyenler oluyor. Bunu hizmet olarak sunabilir mesela. Kimse sistemlerinin kesintiye uğramasını istemez. Bakım varsa dahi kesintiye uğratmadan bunu yapabilirler istedikten sonra. Bugün R10 unun sponsoru olduğu firma bile sorunlu. R10 da bile erişim sorunu olabiliyor. Maalesef TR firmalarının çoğu deneme yanılma ile hizmet verme derdinde. Burada kötünün iyisini bulduysan güzel.

Bence bunlara dikkat etmelidir sağlayıcı.
- Kesinti asla olmamalı. ( 1DK vs kastetmiyorum. Saatler süren kesintiler. )
- Özgürce hizmet almadığı sürenin iadesini alabilmeli.
- Şeffaf olarak aldığı ürünü reel olarak vermelidir.
- Aldığı ürünler neler yapabileceğini bilecek bir detay olabilir. 10 liralık ürünle devasa işler bekleyenler çıkar her zaman. Çok biliyormuş gibide kavga eder. Bu durumda hizmetini iade aldığında gerçeklerle yüzleşip tekrardan sana gelir.