Ücretli cozebılecek sorunu varmıdır hersey denendı robot maps consol vs
Daha önce bir konunuza yorum yapmıştım Sanırım sektöründe sağlık ve sizde bir çok site vardı hatırladığım kadarıyla fakat şöyle bir yorumunuzda vardı :
Konu Gunceldir
Seo calışması istemıyorum bır kelımede bırıncı sayfaya getirecek iş sonu odeme alacak kendine guvenen varsa elbette
Afaki rakamlar soyleyen arkadaşlar ne iciyorsunuz inan bilmiyorum
"Keşke dediğin gibi olsa. Benim bakış açım, bu işi gerçekten yapabilecek doğru kişiye ulaşmak. Herkes SEO yapıyor, herkes bir şeyler söylüyor. Ancak son 3 yılda SEO için harcadığım rakamlar oldukça yüksek. Ödedigim her para sayesinde işi ogrenmek zorunda kaldım ... Bu yüzden işini ciddiyetle yapan biriyle çalışmak istiyorum. Çoluk çocukla uğraşmaktansa, bu işi hakkıyla yapacak kişiye her türlü kolaylığı sağlamaya hazırım."
Herkes SEO yapıyor ve SEOyu öğrendiğinizi belirmişsiniz fakat algoritmadan ceza almışsınız. SEO backlink almak değildir! SEO algoritma bilginin tam olması ve algoritmaya uygun çalışma yapmaktır. yani kısacası 2 önemli kuraldan dolayı ceza aldığını sitene bakmadan söyleyebilirim. site içeriğini düzelttiğimde 1 sitede 15günde indexler geri geldi başka bir sitede bir sonraki algoritma güncellemesinde fakat bir sitede yine algoritma kurallarına uymadan eski mantığıyla içerik yazmaya başladı nasıl olsa ceza kalktı diye yine indexleri silindi.
Ücretiylede olsa içeriklerde algoritma kurallarına uyulmadığı zaman indexlerin silinmesi kaçınılmaz olacaktır.