Eskiden beri düzenli olarak takip ettiğim bir mecra değildi, ancak bildiğim kadarıyla uzun süredir YouTube ve web sitelerinde daha çok eğlence odaklı içerikler üretiyorlardı. Son dönemde ise adeta her konuya el atmaya başlamışlar. İçerikler bir hayli karmaşık ve dağınık hale gelmiş; tam anlamıyla bir içerik çöplüğüne dönüşmüş diyebilirim.
Özellikle LinkedIn ve diğer sosyal medya platformlarında sıkça karşıma çıkıyorlar. Magazin, siyaset, asılsız haberler, clickbait başlıklar
Ne ararsanız var. Ne oldu da bu hale geldiler, anlamak zor. Zamanla adeta Mynet'e dönüşmüşler gibi.
Oysa uzun yıllardır çok daha niş bir alana hitap eden içerikler üretiyorlardı. Bu potansiyelin bu şekilde harcanması gerçekten üzücü. Özellikle futbol ve siyaset içeriklerine yönelmeleri, önceki çizgileriyle tamamen alakasız ve rahatsız edici olmuş.