tekrar tekrar arayıp farklı müşteri temsilcisine kontrol ettirin hocam, elbet birinin bilgisi vardır o yönlendirme yapar eğer hale çözüm sunan olmazsa tüketici hakem heyetine şikayette bulunun, sipariş kısmının ekran görüntülerini, sipariş zamanını ve faturanıza eklenen taksit miktarını kanıtlayacak şekilde şikayetinizi yapın, ayrıca müşteri temsilcisine de bu şekilde şikayette bulunacağınızı da belirtin belki bu durumda farklı birine yönlendirir daha etkili olabilir
Teşekkür ederim yorumunuz için. Forumun ikinci el bölümünde sıkça karşılaşılan parayı önden verdim, ürünü göndermiyor tarzı şikayetleri, bireysel alışverişlerde yaşanması olağan sorunlar olarak görürdüm. Ancak bu durumu, büyük ve kurumsal bir firma ile yaşamam gerçekten inanılır gibi değil. Şaka gibi! Tavsiyelerinizi dikkate alacağım ve dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.
Tüketici hakları gereği ürün eline ulaşınca 14 gün cayma hakkın var. Tüketici hakem heyetine giderek iadeni alabilirsin.
14 gün geçmiş iade edemesiniz dediler, sistemde iptal geçtim orada fatura kesildiği için ürünü iptal edemezsiniz diyor. Bunu tekrar konuşacağım.
Aynısını vodofone ile yaşadım hakem heyeti haklı bulmasına ragmen faturayı ödeyin iban verin geri ödeme yapacagız demişlerdi zor ve zahmetli sürec hakem heyetine başvur sıraya gir heyet şirkete yazı göndersin savunma yapmasını bekle vs 6. 7. Faturayı buluyor
Umarım o kadar sürmez. Çok can sıkıcı bir durum.