Domain hizmetleri diyorum gerisini arkama yaslanıp bırakıyorum aktıf 7 yıldır müşteriyim hatta 9 mükkemel bir firma tavsiye ederim bu forumda kendileri yok ama tercih edin.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Sakıncası yoksa, memnun kaldığınız noktaların yanı sıra sizi özellikle firmaya bağlayan, vazgeçilmez bulduğunuz özellikleri de bizimle paylaşabilir misiniz?
Kendilerinden hizmet almadım ama saydıklarını
@HayalHost; karşılıyor bence. Şu an için hiçbir proje fikrim yok ama olursa ilk tercihim hatta ömürlük tercihim hayal olur.
Sakıncası yoksa, memnun kaldığınız noktaların yanı sıra sizi özellikle firmaya bağlayan, vazgeçilmez bulduğunuz özellikleri de bizimle paylaşabilir misiniz?
Saydıklarınızın hepsi önemli derecede bir hosting firmasından beklenecek şeyler. "Ben X'e daha önem veriyorum, diğeri benim için önemli değil" demez diye düşünüyorum kimse.
Lakin ek hizmetler bence bir boşluğu doldurmak için güzel kullanılabilir. O alanda çeşitlilik tercih sebebi olabilir.
Mesela ben bir aralar Wordpress yerine Ghost kullanmak istiyordum ama onun çalışabileceği hosting paketleri yok diye ille de vps/vds almak zorunda kalıyordum.
Hız, güvenlik, destek, kullanılabilirlik, fiyat v.s. bunlar şarttır ama ürün çeşitliliği olunca da tadından yenmez bence.
Görüşlerinizden anladığımız kadarıyla, birçok yazılımın sorunsuz çalıştığı ve herhangi bir kısıtlamanın bulunmadığı bir hosting hizmeti sizin için öncelikli bir tercih sebebi.
Hangi konularda size güven verilmesini istersiniz?
Sakıncası yoksa birkaç önerinizi öğrenmek isteriz.
Örneğin:
- Mümkün olduğu kadar yüksek yedekleme kapasitesi (günlük, haftalık, aylık),
- Veri kaybı veya erişim kesintisi gibi durumlarda firmanın hizmetlerinin arkasında durması,
- Böyle durumlar için maddi bir sigorta ya da telafi sistemi sunulması...
Sizce hangi başlıklarda daha fazla güven oluşturulmalı? Görüşleriniz bizim için çok kıymetli.
Tüm yorum yapan herkese içtenlikle teşekkür ederiz.
Aşağıdaki seçenekler sizce cazip olabilir mi?
- Koşulsuz para iade garantisi:
Örneğin, 12 aylık hizmet aldınız ve yalnızca 4 ay kullandınız, kullanılmayan 8 ayın iadesi sağlanır. - Erişim kesintisi telafisi:
Hizmette belirli bir süre kesinti yaşanması durumunda, bir sonraki ay faturanızın ücretsiz olması veya doğrudan para iadesi yapılması. - Yedekleme güvencesi:
Haftalık yedekleme sözü verilmesine rağmen bu yerine getirilmezse, belirli bir oranda para iadesi garantisi sağlanması. - Ücretsiz DDoS koruması:
Tüm hizmetlerde, kesintisiz ve ek ücret talep edilmeksizin DDoS saldırılarına karşı koruma sunulması.
Bu gibi uygulamalar sizce güven verici olur mu?
Görüşleriniz bizim için çok kıymetli. Lütfen düşüncelerinizi paylaşın.