Uzmanlık Alanlarım ve İş Arayışım Hakkında
Merhaba,
PHP tabanlı web projeleri, WordPress ve WooCommerce özel geliştirmeleri alanında geniş bir yazılım deneyimine sahibim. Özellikle özelleştirilmiş tema ve eklenti geliştirme, RESTful API entegrasyonları, çoklu sistemler arası bağlantı çözümleri gibi konularda etkin şekilde proje geliştirdim. WooCommerce ve e-ticaret odaklı sitelerde kullanıcı deneyimini geliştirme ve sistemleri daha sürdürülebilir hale getirme konusunda önemli katkılar sundum.
Giriş seviyesinde JavaScript bilgisine sahibim ve modern frontend teknolojilerine (özellikle Vue.js, React gibi çerçevelere) adapte olmaya açık ve istekliyim. Bu alandaki yetkinliğimi her geçen gün artırarak tam-stack projelerde daha fazla sorumluluk almayı hedefliyorum.
Bunlara ek olarak Google Ads (AdWords) konusunda da deneyim sahibiyim. Özellikle e-ticaret siteleri için kampanya kurulumu, dönüşüm izleme (conversion tracking) entegrasyonu, yeniden pazarlama (remarketing) listeleri oluşturma gibi alanlarda çalışmalar gerçekleştirdim. Google Analytics ve Tag Manager entegrasyonlarıyla reklam performansını ölçümleyip iyileştirme konusunda pratik bilgiye sahibim.
Tercih Ettiğim ve Katkı Sağlamak İstediğim Rolleri Şu Şekilde Sıralayabilirim:
Web ve e-ticaret platformlarının geliştirilmesi
PHP frameworkleri (Laravel, Symfony, CodeIgniter vb.) ile back-end geliştirme
WordPress & WooCommerce tabanlı tema ve eklenti geliştirme
Entegrasyon çözümleri, özel API servisleri ve mikro servis mimarileri
Google Ads yönetimi ve dönüşüm odaklı reklam optimizasyonu
Teknoloji Yığını:
Back-End: PHP, Laravel, Symfony, CodeIgniter, Yii, WordPress, WooCommerce, REST API
Front-End: HTML5, CSS3, JavaScript (giriş seviyesi), temel Bootstrap bilgisi
E-Ticaret: WooCommerce, Shopify (temel düzeyde)
Veritabanı & Diğer: MySQL, Git, cPanel, API entegrasyonları
Dijital Pazarlama: Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics, Facebook Pixel kurulumu
Yüksek adaptasyon yeteneğim, müşteri ihtiyaçlarını teknik çözümlere dönüştürebilme becerim ve takım çalışmasına uyumlu yapımla katma değer sağlayabileceğim projelerde yer almayı hedefliyorum. Uzaktan çalışma modeline uygun olarak; hem freelancer hem de yarı/ tam zamanlı pozisyonlarda görev alabilirim.
Eğer ekibinizde deneyim ve gelişim motivasyonu yüksek bir yazılımcıya ihtiyaç varsa, sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarım.