Ben her zaman 7 ekim olaylarını tiyatro oldugunu düşünüyorum. çünkü bu tiyatro olurken sosyalmedya daki içeriklere bloke konuldu madem bukadar haklıydınız neden insanların paylaşımlarını sildiniz. Çünkü bu istrailde tiyatro Çok sen adamın ülkesine saldır. 4 5 tane kafa ismi öldür. sonra iran 3 5 bomba atınca İran sivilleri vuruyor diye yardım dilen. utanmadan arlanmadan.
Bana soru mu sordunuz, başka bişey mi yazdınız anlamaya çalışıyorum
İsrail ve Amerika'nın her zaman ki taktiği bu hocam, hiç değişmedi. Nükleer bomba üretiyor, uranyum çıkarıyor, şunu yapıyor, bunu yapıyor, bakın biz bunu engelleyeceğiz diye istediği ülkeye saldırıyorlar.
Nükleer silahsızlanma konusunda taraf olmayan ve hiçbir şekilde bu kurallara uymayan israil, iran nükleer enerji üretiyor diye dünyaya ayar vermeye çalışıyor.
Bakın kimde ne var burada yazılmış, Nükleer silahların yayılmasının önlenmesi antlaşması imzalandı, buna imza atan ülkeler belli (ABD, Birleşik Krallık, Çin, Fransa, Rusya).
Bu ülkeler zaten süper güç konumundalar, Rusya hariç diğerleri sömürgeci ülkeler bana göre.
İsrail'e bakarsan nükleer silahı olduğuna inanılan ülke diyor, adamlar bunu bile gizliyor dünyadan, bu kadar sağa sola kuduz köpek gibi saldıran bir devletin nükleer silahı olmaz mı sence, neyine güveniyor sence.