DroidPeak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim savaş bu savaş, siyonist gibi konuşan sensin, hamas onları vurmadan öncede onlara zulüm ettiler, insanlara yıllardır yapmadıklarını bırakmadılar, nasıl itrail kendi canı yandığında kuduz köpek gibi saldırıyorsa, diğer ülkelerin de intikam alma hakları var. Kim itraili vuruyorsa direk insanların üstüne, hastaneye, çadırların üstüne bomba atmıyor, itrail sivilleri öldürmek için şu bölge güvenli oraya gidin diyip oraya bomba atıyor, sen neyi savunuyorsun hala, bunların kanlarını dökmek artık tüm insanlara farz bana göre, bunlar kana susamış, lanet bir kavim, kendi emelleri doğrultusunda tüm Müslümanları öldürmek istiyorlar, sende elin cebinde ben sivilleri öldüremem de bekle ne yapayım. Bende istemem bebekler, yaşlıların ölmesini, gidip bu insanları kendilerine kalkan olarak kullanırlarsa ne yapacaksın, savaşta her şeyi yapan bir millet bunlar, taş atan çocuğa mermi atan bir millet bunlar, canın yanmadan, canları yananların halinden anlayamazsın. Ben gittim gördüm oraları, görmediğin, bilmediğin, acılarını hissetmediğin milletler hakkında ahkam kesme burada, yerini gösteremezsin dediğin yerlere yardım götürdüm ben, boş boş konuşup durma burada.
Ben her zaman 7 ekim olaylarını tiyatro oldugunu düşünüyorum. çünkü bu tiyatro olurken sosyalmedya daki içeriklere bloke konuldu madem bukadar haklıydınız neden insanların paylaşımlarını sildiniz. Çünkü bu istrailde tiyatro Çok sen adamın ülkesine saldır. 4 5 tane kafa ismi öldür. sonra iran 3 5 bomba atınca İran sivilleri vuruyor diye yardım dilen. utanmadan arlanmadan.