Selamlar hocam, r10 da bilinen fastygo scripti var bilirsiniz az çok duymuşsunuzdur. Yazılım PHP'dir ve gerçekten işinde çok çok uzman birisi lazım çünkü birisiyle anlaşacağım ve sürekli irtibatta olacağım kendisi ile. Ve referansı olan kişiler ulaşırsa çok daha makbule geçer takdir edersiniz ki r10'da ref çok önemli.

Bunun kodları biraz karışık yazılmış sanırım çünkü hangi yazılımcı baksa çok karmaşık diyor (bu bilgiyi vermek durumundayım)

Belki bu karışıklıktan dolayı belkide eksiklikten dolayı vs iki sorunum mevcut.
1. sorun üst üste randevu alma sorunu. Örneğin siz yarın saat 10:00 a randevu aldınız. Ardından ben de randevu için sisteme giriyorum saat 10:00 a randevu alıyorum.

2. sorun ise; sistemde saat kapatma ve gün kapatma özelliği var. Admin panelden atıyorum yarın için saat 15:00 ı kapattınız birisi geliyor o saate randevu alıyor.

Bu iki sorunda nadir olan durumlar. Ne oluyor da bu sorun oluyor bilmiyorum açıkçası.
Ama tahminim şu ki bu bazen ne oluyorsa hangi şekilde oluyorsa SQL'e yazmıyor işlem sonunda müşterinin yaptığı işlemleri. Ayrıca şuda var müşteriye sms gidiyor randevunuz oluşturulmuştur diye ama panelde göremiyoruz adamın randevusunu.

Bu sorunumu çözecek ve işinin arkasında duracak arkadaş lazım bana.
İşin arkasında duracağından kastım şu; siz işlemleri yaptınız ettiniz bitti diyelim. Atıyorum 1 ay sonra yine aynı sorunla karşılaşırsam demek ki benim işim olmamıştır yine kapınızı çalabilmem lazım.

İşin detayını konuşup şu yüzden yapabilir ona göre önlemler alınabilir vs. vs. Ben yazılımcı olmadığım için çok detay bilmiyorum ama müşteriye giden sms'i SQL'de böyle birşey var mı yok mu diye kontrol ettirilebilir. Eğer yoksa o sms e göre randevuyu sisteme ekleyebilir gibi gibi.

Bu sadece benim aklıma gelen şey illa böyle olacak demiyorum. Sizin fikirleriniz daha mantıklı olabilir.

Süreci ve işlevi detaylı konuşup, ödeme olayını konuşabiliriz.

Tek ricam gerçekten işinde profesyonel gerekirse karmaşık kod sorununu gideririm diyebilecek birisi lazım bana.

Yardımlarınızı bekliyorum hocalarım, şimdiden teşekkürler.