İstediğimiz kadar tecrübeleri yazalım bazı arkadaşlar kendileri bütçeleri ile tecrübe edinmeden anlamayacaklar. Çöp de olsa kendine değerli, kargaya yavrusu kuzgun görünür misali.. Ben bölüme bakınca paralara acıyorum, hele ki acil satılık, bilmem ne ihtiyacından satılık vs onlara değinmiyorum bile.. Hobi bu arkadaşım hobi.. Ticari olarak yapabilmek için iyi bir bütçen olması lazım, ne kadar ekmek o kadar köfte.. Gerektiğinde $10k vereceksin gerektiğinde $20k vereceksin.. Ama ben $ 20k lık yatırımlık alan adını da 1 e alırım dersen ona da bir lafım var ama yeri burası değil, bilmem anlatabildim mi. Rakamlar örnektir takılmayın. Bilinçlenmek şart.. Ama kendi düşen ağlamaz demişler. O yüzden bölümdeki konulara bakmıyorum bile. Kimi yok zartzurt u 100k sattım, lartlurt 500k aldım diyebilir. Dilin kemiği yok.. Sektörde ispata da gerek yok. Herkes istediği gibi kendi hayal dünyasında yaşayabilir. Her zaman ricam.. İyi bir izleyici olmaları, sabretmeleri, zamana yaymaları.. Kısa vadede köşe kapma özellikle TR çapında yapıyorsanız hayalden öte değil. Globale bütçesi olan arkadaşın da r10 da işi yok. Olsa da nadirdir.. Meraktan.. İhtiyacınız olmayan para varsa mantık süzgecinden geçirip o şekilde alımlar yapmaları.. Bazı alan adları satılmaz deriz, satılır.. O da nasip.. Ama şansım var deyip de tedbir alınmadan da hiçbir sektöre girilmez. Herkes halinden memnun ise bize de laf demek düşmez.. Herkesin gönlünce olması dileğiyle..