asıl sen boş konuşma. israil sevicisi olduğunu bu kadar belli etme...
İsrail Filistin ve İran'ı vuruyorken ellerinde silah olanları mı vurdu? Zulüm edene acınmamalı, tüm dünya ses çıkarırken onlar hala öldürmeye, bebekleri öldürmeye devam ediyor, sen neyden bahsediyorsun, artık o sınır çoktan aşıldı, bu lanet kavmin sonu gelmedikçe bu dünyada kimseye huzur yok, bunu anlamayacak kadar düşüncesiz bir insan olamazsınız diye düşünüyorum. Yarın öbür gün gözü Türkiye'ye diktiğinde, hiç acımadan senin kardeşini, eşini, dostunu öldürdüğünde yine aynı cümleleri duymak isterim gerçekten.
Elhamdülillah Müslümanım, bu ne değişik bir düşünce yapısı

milletin çocuğu ölürken dünya ses çıkarıyor itrail durmuyor, utanmadan devam ediyor, kendi milleti bile buna göz yumuyor, kendi milleti eğer çocuklarını düşünüyorsa bu zulme ilk onların karşı çıkması gerekirdi. Gazze vurulurken şarkı söyleyip dans ediyorlardı, bunu yapan bir millete her şey müstehak. Yunanistan sularını İyi biliyorsun, önceden denize dökülenlerden misin
Müslümanım diyorsun ama Siyonistler gibi konuşuyorsun. Onlar da 'Hamas sivilleri öldürdü' diye bütün Gazze'yi katletti. Ben diyorum ki, İslam'ın kuralları var, bunlara uyulması gerek. Bilmiyorsanız, buyrun:
https://acikerisim.uludag.edu.tr/bit...fb80b/download
Evet, coğrafya bilgim iyidir, suları iyi bilirim. Ama sana Gazze'nin yerini göster desem, sanki gösteremezsin gibi geliyor."