songuku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İp adresi konusunu şu nedenle söyledim kendim borsalarda trade eden biriyim fakat prop şirketleri katı kurallar uygular. Burada linkini de paylaştığım şekilde siz elbette tatile gitmiş olabilirsiniz ama ne diyor uçak biletinin bir resmini alayım, sonra pasaportunda gerçekten gittiğine dair bir de damga göreyim sonra da bakalım gerçekten tatile mi gittin bir canlı video alayım diyor. Konunuz ilginç ve ilgi çekici olabilir, gerçekten kazanıyor da olabilirsiniz ne mutlu size fakat prop şirketlerinin ya da en azından işlem yapmayı düşündüğünüz sitelerin şartlarını iyi inceleyin demek istedim.

Şahsi fikrim proptan kazandığımı global borsalara aktarır orada işlem açarım. Fakat siz bu şekilde yapın demek istemiyorum ben olsam böyle yapardım diyorum. Bol şans. Burada kimse - en azından benim uzun süreli üyeliğim boyunca - önyargılı olmadı. Sadece bazen ifade edemiyor olabilirsiniz.

Funding Pips Terms of Use - Trading Rules & Policies
Öncelikle attığın Prop firmasını tercih etmiyorum bunu size söyleyim. Her işte kötü olan firmalar var ve bu onlardan biri ve bu firmayı tercih etmiyorum. Benim çalıştığım serifikam olan şirketler FTMO,My Funded Futures ve Topstep. Son 2 si Türkiye' ye kapandı bu 2 şirkette ekstra hesap açmak istiyorum. Bunlar için ortak ve KYC yapacak biri arıyorum. Ben böyle gayet iyi paralar kazanıyorum ve 1-2 sene boyunca devam etmeyi sonrasında kendi sermayem ile oynamayı düşünüyorum fikirlerin ve yorumlar için teşekkür ederim.