Hep yahudilermi çekirdek çitleyecek birazda biz çitleyelim.
Ayrıyetten. bak gör forumu incele savaş birazdaha kızışsın israili savunup insan hakları pozisyonuna gelecek tipler var
Benim düşüncem yesinler bir birlerini. İranı hayatta sevmem PKK ya yardım eden bir ülke iSRAİL Terorist bir ülke.
Forumda daha Iran ilk füzeyi attığında buradan sesi çıkanlar oldu zaten, yahudi tohumları var içimizde, bende İran'ı sevmem ama aşağıdaki hocamın da dediği gibi düşmanımın düşmanı benim dostumdur.
Görüntülerin tek korkunç yönü, hala sapa sağlam binaların olması. Gazzede on yıllardır bebek, çocuk, kadın demeden katliamlar yapan, insanları zorla evlerinden edip o evlere işgalci vatandaşlarını yerleştiren, çocuğuyla, kadınıyla, erkeğiyle tam anlamıyla militan olan işgalci terörist devletin yerle yeksan olmasını umut ediyorum. Ne kadar aciz, korkak ve sadece silahsız sivillere aslan olduklarını; yıllardır tüm dünya tarafından ambargo uygulanan, yönetimi ajan kaynayan İran'ın 2 günlük füze saldırıları sonrasında dünya bize yardım etsin yakarışlarından anladık.
Düşmanımın düşmanı dostumdur. Dua edelim İran bu savaştan zaferle ve tek parça ayrılsın. Yoksa sıradaki ülke Türkiye'miz olacak.
Iran çok büyük bir oyunun içine çekildi, abd geliyor bence artık, bop gerçekleşiyor.