bununla pes etmek değil de şu var bu
geçmiyor 
Bir kere abi her misafirliğe gitiğinizde elinizde yoğurt ile ne bileyim tam buğday ekmek ile gezemessiniz veya iş yerinizde hergün sebzeli birşeyler tüketemezsiniz.
İstediğiniz kadar kola içmem deyin Pasta yersiniz Pilav Et yersiniz yanında kola içersiniz
Önemli olan
kendinizi tanımak neyi ne dozajda tüketeceğinizi bilmek olay bu aslında
Şimdi bu öyle birşey ki herşeyi dört dörtlük yapın bu seferde mevsim sonu mevsim başına denk gelir havadan çarpar,
Krem kullanırsın hergün kortizonludur cildini inceltir.
Şampuan kullanırsın en iyisini ona bile belli süre sonra bağışıklık kazanır bir etkisi olmaz.
Yaşım 33 oldu zannediyorum Lise 1 veya 2 olacak o zamam bu bende bir başladı saç döktü cilt inceltti moral bozdu herşeyi yaptı

Daha da uğraşıyor bizde onunla uğraşıyoruz Kazanacağı olacağı belli fakat herhalimize şükredip olabildiğince kremler şampuanlar ve önemlisi hareket ve beslenme bunlara biraz daha dikkat ederseniz zararını en minimum seviyeye indirebilirsiniz
Konazol kullanıyordum uzun süredir içerisinde Kortizon olduğunu bilmiyordum Cildimi aşırı inceltti Güneşe çıkamıyorum
Saç için Kesinkle eczanede satılıpta kullanmadığım şampuan kalmamıştı Fakat yine internet yorumları ile Head Shoulders Clinical Streng kullanınca düzeldi
Bunuda sürekli kullanmayın haftada 1-2 defa kullanın birde el altında günlük kullanım şampuanınız olursa besleyici çay ağaçlı epey rahat edersiniz