Algı mı?

Wikipedia da yer alan doğru bilgiyi söylemek ne zamandan beri algı oldu? 😂😅Ha yoksa sen de sabah uykusuzluğuyla yanlış yazdığım 17 bin rakamına mi takıldın, pardon ya çok özür dilerim Bence fazla rezil olmayın sizde ❤️ bilginin detayları
link'te yazıyor altta'ki ' Doğal afet yardımı ' kısmını okursan yardım Gelip gelmediğini görürsün. Şimdilik iyi günler dilerim bay profesör 🌹
Sabah sabah senden başka kimsenin uykusu yok muydu? 😂 Ben İtrail'in sözde yardımını değil sözde 17 bin İtrailli'nin yardıma gelmiş diye uydurduğun bilgiyi yalanladım. Birde Wikipedia'dan kesit atmış yazdığını alıntıladığımla alakası yok 😂 Bize her deprem'de dünya alem seferber oluyor, kendini kumamız olarak gören yunanlılar bile. O yüzden İtrail şöyle yapmış, böyle yapmış diyerek kimseyi iyi insan, iyi devlet yapamazsın. #TeröristDevletİsrail bu değişmeyecek...
Sana gelince kibir ego tavan elde var sıfır.. Bütün cevaplarının anlamsız bütünlüğünden anlaşılıyor herşey. Sana iyi forumlar çalış çabala gayret et, İlerde daha iyi amacına hizmet edebileceğine inanıyorum ben. Tek şart ezbere iş yapma objektif ol. 👍🏻