tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu sahibinin izniyle takip. Bende de logitech klavye ve mouse ürünleri mevcut. 1,5 yıldan fazla garantileri var.

Düzeltme: Hocam Logitech Türkiye firmasını arayıp onlara sordunuz mu? Sizin adınıza onlara gönderip onlardan teslim alabilir misiniz?
Hocam TR firması ile görüşme yapmadım direkt olarak Logitech Global ile görüştüm gümrük ile ilgili sorunumu dile getirdim bana :
Alıntı
Merhaba Alperen,

E-postanız ve garanti kapsamında değişimler için Türk gümrük prosedürlerine ilişkin ayrıntıları sağladığınız için teşekkür ederiz. Türk Gümrük Yönetmeliği'nin 142 maddesini dikkatimize sunduğunuz için teşekkür ederiz.

Türkiye adresine yapılan gönderilerin gümrük işlemleriyle ilgili olarak lütfen aşağıdakilere dikkat edin:

alıcı adresinin noter tarafından onaylanmış bir Vekaletname (POA) ve geçerli bir vergi numarası vermesi gerekmektedir. Bu POA yalnızca bir kez verilir ve müşteri tarafından belirtilen son kullanma tarihine kadar geçerlidir (en fazla 5 yıl). Fatura vadesi ne olursa olsun, alıcıdan vekaletname alınmadan gümrüğe herhangi bir beyanname verilmesi mümkün değildir.

Lütfen bu gerekliliğin UPS'in kontrolü dışında olduğunu ve Türk gümrük yönetmelikleri tarafından zorunlu tutulduğunu anlayın.

Bu konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
Logitech Müşteri Hizmetleri
şeklinde mail attılar