CagdasER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam başarılar, güncellemelere devam ederseniz ilgiyle takip ediyor olacağım. İyi çalışmalar
Konu altına yorum/soru/öneri gelmediği sürece maalesef devam edemiyorum. Üst üste mesaj attığımda spama giriyor. Bildirim geldiğinde aklıma gelenleri yazıyorum.
Güncellemiş olayım;

10 haziran:
Bugün TR odaklı genel bir oyun sitesi için keyword domain aldım. İlk sitedeki temayla gamemonetize üzerinden oyunları ekliyorum. Kategorileri oyunlarla dolduruyorum. Daha sonra hitli olan 2 siteye footer link ve search console’a ekleyeceğim.

15 haz 2025:
Yukarıda bahsettiğim TR odaklı oyun sitesi için yeni oyunlar giriyorum. Pozisyonlar aşağıdaki şekilde, henüz toplam tıklama 5 adettir. Dizine eklenen sayfa sayısı 79 adettir. Sitede toplam 99 oyun mevcuttur.

Diğer siteler aynı şekilde devam ediyor. Adsense üzerinde hala tek site var diğerleri onay almadı. Bir tane keyword sitesinden bahsetmiştim. O onay almayınca oyun oynama ekranında 1. sitedeki aynı oyunu linkledim.
Adsense tarafında kazançlar düştü. Çok kazandığım günlere göre karşılaştırma yaptığımda tek sebebi tık başına daha düşük vermesi oluyor. Ayrıca bir reklamvereni engelledim, genel kategoride saçmasapan reklamlar yayınlıyordu. Google buna nasıl izin veriyor bilmiyorum

Adsense son durum: