İRAN şeyyi ( ŞAKLABANI ) İSRAİL'e zarar vermez. VEREMEZ! ONU PARİSTEN ALIP İRAN'ın BAŞINA GETİREN İSRAİL

Yahu iran'ın süper ultra muhteşem füzeleri ile yıkdığı bina 3-5 tane. israil'in yerle bir edip kaçırdığı filistinlilerin arsalarına her yıl şehirler dikiyor israil.
kahrolsun israil - kahrolsun iran. Elbette düşmanımın düşmanı dostumdur mantığınıı güdüyorsunuz ancak burda iran israil'in düşmanı değil. sadece mazlumlara zulum etmek için israil'e sebep veren bir işbirlikçi. israil diyor ki iran a sen beni tehdit et. ben bunu bahane göstererek bölgedeki varlığımı güçlendireyim.

iran müslüman bir ülke değil. islama en çok zarar veren bir ülke + israil 'in bulunduğu bölgede ayakta kalmasını sağlayan tek ülke.
iran israili 50 yıldır " israil'in varlığını tanımıyoruz demese" israil nükleer silah sahibi olamazdı.
7 ekim saldırılarının arkasında iran var - saçma sapan bir saldırı yapmasa "filistinde 75.o00 masum ölmezdi."
Arkadaş madem öyle bir şekilde organize oldun, git askerlere saldır, turistlere saldırarak tüm dünyanın öfkesini çektin buda israil'in saldırılarında verilebilecek tepki seslerini kıstı.

PEKİ ŞİMDİ NEDEN İSRAİL DE BİNALAR YIKILMAYA BAŞLADI.
ÇÜNKÜ İSRAİL İRANDAKİ REJİMİ HEDEF ALMAYA BAŞLADI.
Kendi hamleleri sonrası filistinde 70-80 bin müslüman ölürken neredeydiler?

İRAN DEMEK REJİM DEMEK, REJİM DEMEK İSRAİL DEMEK.

iran hiçbirşey yapmadan israil i sürekli tehdit ediyor, israil iran bizim varlığımızı tehdit ediyor diyerek sürekli silahlanıyor ve etrandaki masumlara saldırıyor.
iran israil'in varlığını tehdit ettiği halde tek yapabildiği şey yılda bir 3-5 füze gönderiyor.
Ama yaptığı başka şeyler var. Mazlum ve mağdur insanları kışkırtarak sürekli israile saldırtıyor. Sonuç ortada Gazze yerle bir. Koskoca gazze toz toptak olurken kaç füze gönderdi?
ayrıca bölgede tek müslüman ülke biz miyiz?
10larca müslüman ülke var. israil'in iran a saldırdığında neden kimse ses çıkarmıyor? çünkü tüm diğer müslüman ülkelerde biliyor ki iran müslüman bir ülke değil.
ayrıca içindeki türk ve müslümanları bastırmak için icat ettiği rejim ile etrafına terorism ihraç ediyor. Türkiyede azarbaycanda kıbrısta sürekli mezhepçilik yapıyor.
Türkiyeyi sürekli tehdit eden tek müslüman ülke İRAN'dır.
Benim de anlamadığım bu. Ülkeni tehdit eden bir iran varken nedir bu iran seviciliği.
Bunlar benim düşüncelerim, inandıklarım. Kimseyi bağlamaz.