myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle ben bu yaşlardaki insanlar arasında "küslük, konuşmama" olmasına gerçekten anlam veremiyorum. Kırılabilirsin, üzülebilirsin ama 6 yaşında çocuk gibi konuşmamak çok anlamsız geliyor. Her neyse,
Zor bir durumun içindesiniz, üstüme vazife olmayarak, bu fikri neden işsizlik maaşı aldığınız dönemde hayata geçirmediğinizi sormak isterim.
Evet, üstteki arkadaşın dediği gibi ailesini geçindirmek zorunda olan biri için bu kararı almak oldukça zor ve riskli.
Ama baktığınız zaman iş başvurularına dönüş alamadığınızı söylüyorsunuz. Bu durumda bir iş bulana veya kanal para getirene kadar zaten geliriniz olmayacak.
şu şekilde düşünüyorum olayı, kendimi sizin yerinize koyarak.
Ben olsam arkadaşlarımla konuşurdum, zaten iş bulamadığımı, bulmamın da zor olduğunu, acil bir şekilde para kazanmanız gerektiğini ifade edin. Sonrasında onların istediği gibi masraflar onlara ait olacak şekilde çalışmaya başlayacağınızı, bu süre zarfında maaşlı iş aramak istediğinizi, eğer beklentiden önce tatmin edici gelir gelmeye başlarsa bundan vazgeçerek ofiste devam edebileceğinizi söyleyebilirsiniz.
Ayrıca bu işe giriştiğinizde online başka iş kapıları ve kazanç fırsatları da karşınıza çıkabilir, daha doğrusunu bunu kovalayabilirsiniz. İnternetten para kazanmanın tek yolu YouTube kanalları değil sonuçta. Lisans alım satımı, makale yazarlığı, sosyal medya hesap alım-satımı gibi farklı iş kollarıyla kazanç elde etmeye çabalayabilirsiniz.
Benim hiçbir şekilde işe girmemi istemiyorlar.
Bulunduğum bölge organize sanayi bölgesi, normalde 3 başvurumun ikisi beni diğer gün arardı.
Sanırım Kurban Bayramı nedeniyle dönüş olmadı.
Henüz başvuralı 1 hafta oldu.
Sanırım haftaya bir işe girmiş olurum ve onlarda bunun farkındalar o yüzden istemiyorlar.