Ben onlara işe girene kadar isze öğreteyim dedim. İşe girersem mesai bitiminden sonra 4 saatte yine ofise gelir yardım ederim dedim.
Onuda kabul etmediler, senin için çok zor olur evdede sıkıntı çıkabilir dediler.
Ben kendimden fedakarlık sağlıcam dedim ama olmaz dediler.
Güvenememiş olabilirler insanlar ne kadar ister 20 yaşında olsun ister 40 yaşında olsun iletişim özürlüsü olabiliyorlar oturup nasıl yaparız diye konuşmaktan ziyade sadece direkt trip atıyorlar siz sağlayabileceğim şartlar bu bu 2 tarafı ancak bu kadar düşünebilirim dedikten sonra hala aynı düşünüyorlarsa yapacak bir şey yok İşi siz başlatmış gibi bir şey olmuşsunuz sanırım o yüzden biraz daha fedakarlık yapmanız gerekiyor ama her şeyin de bir sınırı var tabii
Bir de diğer arkadaşlara ayıp olmasın da buradaki yorumları çok ciddiye almayın kimse sizin veya arkadaşlarınızın tam ne yaşadığını bilmiyor her telden insan var ortası yok kimsenin herkes astım kestik başkasının hayatları hakkında çok keskin yorumları çok kolay yapabiliyorlar siz elinizden geldiğince ılımlı olun zaten bir noktada her şey olacağına varıyor en iyisi dost meclisinde toplanıp böyle böyle diye net net konuşmak ne konuşayım diye düşünmeden