uondev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arkadaşlarınıza ofis tutacağız demişsiniz plan yapmışsınız anlatmışsınız ondan sonra kısa sürede yok ben gelemem demişsiniz arkadaşlarınız yine alttan alıp sen sadece gel işi öğret demiş ona da olmaz demişsiniz sanki biraz haklılar sanırım bu işe başlatan siz olmuşsunuz işe başlamadan çekilmişsiniz aile her şeyden önemlidir

Olması gereken şuydu bence siz zaten 2 ayda bir işe zor girersiniz yani günümüz şartlarında tanıdık yoksa işe girmek çok zor zaten en az 1 ay sürecek bir süreç eğer gireceğiniz iş belliyse bu süreçte ofise gidip her şeyden kısıp yemeğinizi içeceğinizi evden götürüp arkadaşlara 2 ayda öğreteceğinizi 1 ayda öğretebilirsiniz o süreçte de 2 gün ofise gider 1 gün iş görüşmesine gidersiniz zaten youtube shorts için birkaç ay öğretmeye gerek yok siz işe girene kadar işi ve işleyişi öğretirsiniz bence o süreçte de içerik çıkarır iş aramaya devam edersiniz oradan sizin için de kendinizi zorlamak için daha iyi olur
Ben onlara işe girene kadar isze öğreteyim dedim. İşe girersem mesai bitiminden sonra 4 saatte yine ofise gelir yardım ederim dedim.
Onuda kabul etmediler, senin için çok zor olur evdede sıkıntı çıkabilir dediler.
Ben kendimden fedakarlık sağlıcam dedim ama olmaz dediler.