CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küresel güç, yani siyonizm zaten her zaman istediğini alıyor. Yahudilikte ikiye bölünmüş durumda Netanyahu ve siyonizm bir sonraki plan yüksek olasılıkla Netanyahu yönetimi ve Trumpı devirmek olabilir. Sığ düşünüp kafayı bulandırmaya gerek yok devir harp devri değil ele geçirilmek istenen şey kolayca kontrol altına alınabiliyor paranın satın alamayacağı bir şey yoktur, tehdit ile birleştiğinde ülkelerin yapmayacağı bir şeyde yoktur, ironi gibi gelebilir fakat aksine inanan kendini kandırmakla meşgul olmaya devam edebilir. Trend topic olmak için gündemden faydalanmaya devam ederek bu tür konuların açılmasını normal karşılıyorum. Neticede bizim Türk halkının çapı bellidir.
Çok özür dileyerek soruyorum; forumda bir soruyu sorarak merakımı gidermemi neden bir faydalanma olarak görüyorsunuz? İmzamdaki siteye kayıt olmaya giderseniz üyeliklerim kapalı,forumda 1 tane aktif ticari konum yok. Bana bu konunun merakımı gidermesi dışında ne tür bir faydalanma içerisinde olduğumu düşündüğünüzü sorabilir miyim?
Burası ticari bir platform olduğu gibi insanların soru sorabildiği bir platformdur. Hiç bir ticarilik veya siyasi bir anlam içeren cümle dahil yok. Yorumlarda da olmak üzere.