zeymedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, ben Zeymedya’nın kurucusu ve tek işleticisiyim. 5 yıldır tek başıma yürüttüğüm reklam ajansı serüvenimde 1-2 yıldır işler almaya başladım. Aylık ortalama 40–50K TL gelir getiren düzenli müşterilerim bulunuyor. Zaman zaman tek seferlik, acil teslim gerektiren projeler geldiğinde yetişmekte zorlanıyorum. Yeni işler almakta tereddüt ediyorum.

İlk aldığım işler; uygun fiyata fazla iş şeklinde ve sonradan zam yapmadım, iyi ilişkiler kurduğumuz için bu şekilde devam ettik.

Hâlihazırda yürüttüğüm hizmetler:
  • Google Maps SEO
  • İşletme hesabı Google Ads yönetimi
  • Hizmet sektörü Meta (Facebook & Instagram) Ads yönetimi
Aradığım profil: (bende olmayan özellikler)
  • Telefona düzenli cevap verebilecek, dönüşüm odaklı iletişim ve ikna kabiliyeti yüksek
  • Sosyal medya yönetimi (içerik planlama, yayın takvimi, topluluk yönetimi)
  • E-ticaret dijital pazarlaması (SEO, reklam yönetimi, performans takibi)
Ben bu alanlarda uzmanlığa sahip olmadığım için gelen taleplere genellikle dönüş yapamıyorum.

Gelen aramalar; sosyal medya yönetimi ve e-ticaret dijital pazarlaması üzerine oluyor. Herhangi bir reklam vermiyorken de genelde telefon her gün çalıyor, çoğu zaman telefona cevap veremiyorum.

Telefon araması yapan kişiler Google’da “İstanbul reklam ajansları” araması yapan ve beni oradan bulan kişilerden organik olarak geliyor.

İş yükünü birlikte üstlenebileceğim, hem iş arkadaşı hem de yol arkadaşı olacak birini arıyorum.

Henüz nasıl bir ortaklık olacağına karar veremedim.
Oluşabilecek ortaklık modeli seçenekleri:
  • Mevcut ajans kârına %50 ortaklık (yatırım gerektirir)
  • Gelecek projelerde %50 kâr paylaşımı
  • Sizden de farklı öneriler gelirse konuşabiliriz
Hedefimiz:
Birlikte Zeymedya’yı büyütmek ve İstanbul’un merkezinde modern bir ofis açmak.

Sosyal medya hesaplarımıza düzenli içerik girilmeli ve gerekirse hem Meta hem de Google’dan reklam çıkabiliriz.

Eğer bu vizyona ortak olmak, sorumluluk alıp ajansımızı bir üst seviyeye taşımak isterseniz; lütfen PM’den ya da aşağıya yorum bırakarak iletişime geçin. Sorularınızı yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Önceliğim dürüstlük diğer her şey bir şekilde halledilir.

Şimdiden ilginize teşekkürler!
— Zeymedya Reklam Ajansı
istanbulda oturmak şart mı?