Dorico adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vibe coding için her bir tool içeriyorsa almak isterim. İçeriyor mu?
Cline ve RooCode için Claude ve Gemini API desteği veriyoruz hocam.

ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 700 mesaj der iken, IDE programlarının bahsettiği "Fast request" anlamında ki 700 mü. Eğer günlük 700 ise yani aynı şeyden bahsediliyor ise iyiymiş. IDE'lerin aylık 500-600 limiti var iken, siz günlük 700 mesaj hakkı tanımlıyorsunuz diye anladım. Yanlış mı anladım yoksa ?
Cline kullanarak Claude 4 veya Gemini 2.5 Pro Preview - 0506 modelini kullanabiliyor muyuz ?
Yani açık sorayım. Şu an Trai Pro kullanıyorum. Aylık 600 Fast request paketini, Gemini 2.5 Pro Preview - 0506 modelini kullanarak kullanıyorum. Sizinki günlük 700 ise Trai'ya para vermektense size vereyim diye düşünüyorum.
Fast request ayrı hocam, bazı ide'lerdeki sıraya alınmadan sorgu yapmak için oluşturulmuş bir paket onlar. Bizdeki limit'e IDE'lerdeki kendi kendine istek gönderme'de dahil. Limitler değişkenlik gösterebilse bile modelin token sınırını zorlamadığınız ve kullanımı abartmadığınız sürece limit konusunda problem yaşamazsınız. Evet Cline kullanarak Claude 4 veya Gemini 2.5 Pro Preview - 0506 modellerini kullanabilirsiniz.