Birisi tuvaletin deliğine çikolata ambalajını atmış bunu gören sözleşmeli bizi komutana sevdirmek için koşa koşa karakol komutanına çıkıyor . Saat 9.45 civarı yatışa geçmeye hazırlanırken bi anda gayrisiz içtima bağırtısıyla eğitim alanına çıktık . Komutan çöpü atanı bulmaya çalışıyor tabi kimseden ses soluk yok , başladı tabi istikamet ileri geri aşağı yukarı sürün çök kalk neredeyse 1 saat geçti hepimiz ölüyoruz yorgunluktan , kilolu bir arkadaş vardı ağlamaya başladı sanırım kramp girmişti komutan başta iplemedi ama ciddi olduğunu görünce acilinden hastaneye götürdüler . Biz devam ediyoruz istikamete bi 30 dakka falan daha yedik. Kısa süre sonra arka nöbet kulübesinden bir düdük geldi “geçiş var” diye bağırdı peşine , bi anda herkes cezayı bırakıp komutanla beraber koşmaya başladı . Depocuydum benden gece görüş dürbününü istedi komutan mptye takıp verdim , herkes g3ünü aldı geçtik arka tarafa ses kasıyoruz gerçekten de ses var birisi Gürcistan tarafına doğru koşuyor ama insan ama hayvan bilmiyoruz 🤣 bi kaç saat tüm karakol mevzi alıp bekledik birkaç elde havaya attı komutanlar. Gürcülerde teyakkuza geçti . Velhasıl Biz cezadan bu şekilde yırttık yoksa o gecenin bi sabahı olmazdı . O gece sınırda gezen leş ayısına teşekkür ediyorum o olmasa perişandık 🤣