Merhaba,
Uzun süredir forumda aktif olmadığımdan dolayı, manevi ya da maddi olarak pek bir paylaşım içerisine girememiştim.
4 ticaret puanınızı da karşılayabilmek istiyorum bu yüzden.
Forum kurallarına göre, aynı kişiden birden fazla yeni puan toplanamıyor, bundan dolayı farklı bir yol izlememiz gerekiyor.
1. puanınızı, zamanında Google News kaydı olan bazı alan adlarını yeniden tescil edip geçici bir süre üzerinde denemelerde bulunduğum örnek alan adlarından tarmot.org'u tüm hali ile birlikte 100TL karşılığında size devir ederek karşılayabilirim.
(Alan adına bağlı içerik güncelliği olmayan lisanslı WordPress tabanlı web sitesi kuruludur. Ek olarak, Android ve IOS tabanlı WebView bazlı mobil uygulamalar mevcuttur. IOS tabanlı uygulama Apple Store üzerinde yayın halindedir, Android tabanlı uygulama Google Play Store üzerinde yayında değildir. Bu konuda da yardımcı olmaya çalışırım.)
2. puanınızı, atıl durumda ve arızalı, ancak, bazı bileşenleri kullanılabilir olan ve elden çıkaracağım eski dizüstü bilgisayalardan DDR2/DDR3 gibi belleklerden birini farklı bir üyeye hediye edip, sağlayacağınız hizmet(lerinizden) satın almalarına yardımcı olarak karşılayabilirim.
3. puanınızı, diğer forum üyelerinin konuda belirttiği ve ilginizi çeken herhangi bir hizmet için o kişiye ödemede bulunup, yine sizin faydalanmanızı sağlayarak karşılayablirim.
4. puanınızı, yine farklı bir üyenin belirleyeceğim bir yardım kurumuna rakamın önemi olmadan bulunacağı bir bağış sonrasında arzu ettiği internet üzerinden sipariş edilebilen herhangi bir kitabı hediye edip, aynı yöntem ile yine sizin okumak isteyebileceğiniz herhangi bir kitap ya da sevdiğiniz ve sipariş edilebilir herhangi bir yemeği onların size aynı tutarda ulaştırmalarına aracılık ederek karşılayabilirim.
Teşekkürler.