mykill adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çevremde lazer ameliyatı olan 5 kişi falan var hepsi memnun. İşlem sonrası uzun 6 ay falan damla kullanmak gerekiyor o biraz uğraştırıcı (günde birkaç defa)

Bir arkadaşım derinlik algısında değişme oldu demişti

Bir arkadaşım işlem sonrasında hemen düzelme olmadığını, 5-6 ay sonra tamamen harika görmeye başladığını söyledi. Hepsi memnun genel olarak , pişman olan yok. Ben de düşünüyorum ama göz çok kritik bir organ olduğu için iyi bir hastane iyi bir doktor seçmek gerek. Sıradan yerlerde olmamak gerek.
No touch lazer yöntemi var bir de eski usul yöntemler var (kornea tabakasını kesip kaldırarak)
İkisinin birbirinden farkı işlem sonrası ağrı miktarı , birinde göze hiç temas olmaması , iyileşme/normale dönme süreci.
Geçmiş olsun
SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ameliyat sonrası 5 gün çok zorlu. Bunun dışında eşim oldu şuanda memnun .
hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben oldm damlaları duzgun kullanıyorum hala devam ettıgım var ılk 3 gun gozlerının acısından uyuyamıyosun bıle ama 3 4 gun sonra gormeye baslıyorsun ılk sana damla verıor 2 3 tane 1 haftta sonra kontrole gıdıyosun damlaları degıstırıor 3 tane damla vardı benım bı gunde sabah aksam bıde 6 7 kere sıktıgım smdı 3. ayı gecırdm hala 3 tane kulla nıuyorum ay sonu tek damlaya dusucem onuda sene sonuna kadar kullancam ama ben sadece numara dusurmek ıcın olmamıstım farklı bı operasyonda yapıldı venevidi de oldum hem ılerlemesı durdu hem numara baya bi düştü şuan memnunum ama sız sadece numaara dusurmek ıcınse bılemıorm ne sekılde ılerler
Hangi yöntemde oldular veya oldunuz? Risk en az rahat olan hangisi şöyle bir muhabbet de var derece bir süre sonra aynı noktaya geliyormuş