eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam o kadar detaylandırdım ki 3 sohbeti aştı hazırlama muhabbeti . İçerisinde yüzlerce prompt ve veritabanı vs. özel bilgiler mevcut. Ancak ilk yazdığım en baştaki promptu verebilirim size. Direkt olarak scripti de atabilirim ama birkaç hatası mevcut şuan çözmeye çalışıyorum.

Kendim için CRM tarzında ama daha basit bir şey istiyorum. Sürekli üzerine koya koya gideceğiz. Yumuşak modern bir tasarım olsun istiyorum.  Verdiğim görseli sadece tasarım olarak incele. Orada yazanlar veya özellikler önemli değil Tasarım olarak istiyorum. CRM tarzı profesyonel duran işle ilgili oldugu belli olan ama modern de duran bi tasarım olmalı. İlk olarak 1 superadmin olacak ve bu superadmin giriş bilgileri k. adı admin şifre 123456 olacak. İlk olarak siteye girildiğinde modern bir arayüz ile giriş ekranı olacak sadece. Giriş yapınca dashboard açılacak  Soldaki menüde olacak sayfalar: 1 - Başlangıç 2- Muhasebe 3- Müşteriler 4- Projeler 5- Şifreler Şimdi Muhasebe şu şekilde olacak; Burada gelir gideri tek tek girmeyeceğim. Nakit, Banka Bakiyem ve Alacaklar olarak 3 ayrı bakiyem olacak ve toplam bakiyem Nakit + Banka (+Alacaklar) şeklinde görünecek. Yani nakit 100 ise banka 100 ise alacak 100 ise 200 (+100) şeklinde olacak. Sonra altında aynı sayfada  Borçlar olacak. Bu da şu şekilde olacak tablo; Tek tek borçlu olduğum yerleri tabloya ekleyebileceğim. Her ekleyeceğim şey için bir renk seçebileyim. Eklediğim yerler düzenlenebilir olsun. Örneğin banka ekleyeceğim eklerken Toplam borç, bu ayki borç, asgari ödeme oranı yazıcam. Tabloda bana Asgari oranı, toplam borcu, toplam asgari borcu, bu ayki toplam borcu, bu ayki toplam asgari borcu vs. gösterecek. Bakiyemin gözüktüğü kısımda bu ayki eksiğim veya fazlamı gösteren bir kısım da olacak. Örneğin bu ayki asgari ödeme tutarım toplamda hepsi için 10.000 TL ise bakiyem 11.000 TL ise +1000 TL yeşil gösterilecek. eksikse kırmızı - olarak gösterilecek.  Ayrıca aşağıda da kategorilere göre gelir ve giderleri ekleyeceğim kısım olacak. Kategoriler açabileceğim ikon ve renk seçebileceğim. Gelir ve gider kategorileri ayrı olacak. Grafik raporlar vs. olacak Bu sayfa tek tıkla sıfırlanabilecek, sıfırlandgıı zaman diğer yerleri sıfırlamayacak tabii ki. Ay sonu butonu olacak ve tıkladığımda emin misin diye soracak evet dediğimde o anki verileri rapor olarak kaydedecek, örneğin Haziran 2025 raporu gibi. sonra sıfırlanacak. Kaydedilen raporlarda Muhasebe menüsünün alt menüsünde Geçmiş Raporlar olarak görüntülenecek. 2- Müşteriler sayfası Burada müşterilerim listelenecek ekleme çıkarma düzenleme yapabileceğim.  Her müşteri için: Ad Soyad Telefon Numarası E-Posta Adresi İlgili Proje(ler) (Birden fazla seçilebilecek ve projeler sayfamızla entegreli olacak) Platform: (Bu müşteriyi nerden bulduğumu seçeceğim bir alan, ayarlar sayfasında bunun kategorilerini ekleyip çıkarabileceğim bir yer olsun. Şimdilik R10, Bionluk, Google ve Diğer kategorilerini aç.) Toplam Alınan Para: Alacak (Müşterinin borcu varsa ekleyecem, muhasebe ile entegreli çalışacak oradaki alacak bakiyeye eklenecek) Not: (her müşteri için not ekleyebileceğim bi alan) Projeler ve Şifreler sayfalarını yapma sonra ekleyeceğiz birazdan.
Verdiğim görsel perfex panelin ekran görüntüsüydü.
Benim promptu size atacagim😂