Onların maaş olarak görmedikleri rakamlar hem geçinmenize yeter, hem de Türkiye'nin 1 yılda verdiği kazancı birkaç ayda kazanmanızı sağlar. Yaşam standartları çok yukarıda. Herkesi göçmen olarak kabul eden bir ülke değil. Ve insanların çoğu orada iş arıyor. Yani, siz hayır demeyi boşverin, 2 gün düşüneceğim deseniz, yerinizin dolması 10 saniye sürmez. Avrupa'daki tüm göçmenlerin ilk hedeflediği yer.
Otel temizlik işçisi olarak gitmedikten sonra, ve bir hintli/filipinlinin yerine geçmedikten sonra, gidebileceğiniz tüm sektörler güzeldir. En güzeli, bilişim, enerji ve inşaat sektörleridir.
Yani, "hayatta ne olsa yaşamım düzelir" diye sorgulasanız kendinizi, bu seçenek en iyilerden biri olur. Alternatifi var mı? İnşaat için muhtemelen yok. IT için Singapur alternatifi olur.
Hocam siz gittiniz mi veya orada yaşadınız mı? öyle bir anlattınız ki şuan kalkıp gidesim geldi önemli olan orada geçinmek ve üstüne bir şeyler kazanmak yoksa gitmemin evi oraya taşımanın bir anlamı yok ki