EnzoCan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam birincisi bu bölgeler bu tarz insanlar için ayrılmış bölgeler dediniz bu bilginin kaynağı nedir?

ikincisi 2024 yılında Türkiye de 800 insan öldürülmüş peki bu sayı Amerika’da kaç?
16.700 insan öldürülmüş, kaç katı yapar siz hesaplayın. Şu Amerika rüyasından da bi uyanın.

Kesinlikle kahrolası hükümet yanlısı değilim bu topluma verdikleri zarar çok büyük.
Kim Amerikan rüyası dedi ki. Amerika koşulsuz en üst seviye ülke bu tartışılmaz diyorum. 300 milyonluk ülke ile 90 milyonluk ülkeyi kıyaslarken AA dan mı kaynak alıyorsun sadece 2024 yılında twitterı açıp ölüm haberlerini izlesen 16 binden çok video izlersin. Amerikayı savunmadığımı oraya gidince işci olacaksınız başka bir vasfınız olmayacak dediğimle anlaman gerekiyordu zaten. Amerika'nın durumunu tartışmaya açmak çok büyük sacmalık fakat ben oraya gidin demiyorum zaten böyle birşey yok. Adam sosyal konular yüzünden gider ona bir şey diyemem. Sen trafikte veya yolda yürürken yada her hangi bir yerde kendini güvende ne kadar hissediyorsun. İşte güvende hissetmeyen gidiyor ve onlara saygım sonsuz. Bir şey diyemez kimse. Mevzu bu başlığı açanın niyetinde zaten gerekli yerlere şikayeti yapıldı.