Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu düşünce ile sen kilo veremezsin. Hemen olayı kendine yontmussun.

Spora gerek yok derken ciddi anlamda yarila yarila güldüm.

Madem oturarak kilo veriliyor. Bütün gün otur o zaman. Niye millette sorup verilen önerileri ciddiye almıyorsun.

Bende bir öneri vereyim.
Diyetisyene git.
Kan testi yaptır. Çıkan sonuca göre metobilizmanin durumuna göre protein veya karbonhidrat destekli diyet tavsiyesine uy.

Birde spor önemli. Yürüme koşma sıçrama uçma hangisini yapabiliyorsan sporunu yap hocam. Mümkünse kardiyo türü

Biraz sert oldu ama hem yardım isteyip hemde kendi kendine çözüm üretip işten sıyrılmak en kolay yöntem. Bu şekilde kilo VEREMEZSİN.

bunlar bana uymaz dersen eğer.

Matematik diyeti var.

Yediğinden bir fazlasını çıkartırsan kilo verirsin çıkartamazsan malum SONUÇ

Matematik gerçek doğruyu her zaman verir.

umarım gaza gelirde spora başlarsın.

Sağlıklı günler dilerim.
Değerli yorumunuz için teşekkür
2 gün oldu spor da yapıyorum 40 45 dk 10 adım da 😊 sadece dediğim gibi vuctu günde 2000 yakmasın nerek etim
Sadece vücut günlük hayta kalmak için kalori yakıyor dediler bende matken dedim. Herkesin yorumu benim için değerli, fark ettiyseniz zaten hocam öncekle dedim bilgim yanlış olabilir. Ve yorum yazan herkes ilk olark "değerli yorumunuz için teşekkür ederim" yazmışım.
Sadece merak ettiğim şeyleri sordum 😊 vücut günde hatya kalması için gerçekten o kadar kalori yakıyor mu ? Ben baktım şuan benimki güne 1500 2000 ararsi onda