hahah kanıtı olmayan her düşünce saçmaysa sevgi, vicdan, özgürlük gibi kavramlar da mı saçma oluyor?
Dünyanın yaşını söyleyip, reenkarnasyonun kanıtlanmamasını gerekçe gösteriyorsun ama farkında değilsin bilim henüz açıklayamadığı her şeyi saçmalık ilan etmez. Sadece şimdilik bilinmiyor der. Senin bakış açın ise bilimi değil, yargılarını savunuyor.
Ben kimseye inancımı dayatmıyorum. Ama sen hem komik diyorsun, hem de inanmana karışmam diyorsun.
Sana göre kartal olmak komik olabilir. Bana göre de başkasının inancını alayla küçümseyip yine gülüyorum demek, entelektüel yetersizliğin gülünç bir dışavurumu.
Kibirli olmadığını söylüyorsun ama her cümlende kendini toplumun sesi, aklın temsilcisi gibi sunuyorsun. Oysa söylediklerin ne bilim, ne mantık, sadece kalitesiz bir küçümseme.
Son olarak ben inandığım şeye kartal gibi sahip çıkarım. Seninle tartışmak da bir kartalın bir sinekle uğraşması gibi. Gürültü var, anlam yok. Bu da benden sana tavsiye, kartallarla görüşmek istiyorsan önce serçe olmaktan çık, sonra uçmayı öğren.
Kendine kartal deyip bana serçe yakıştırması yapıyorsun sonra da bana kibirli diyorsun

Hocam senden kartal değil bildiğin kene olur

Neyse uzatmak istemiyorum sana Diğer yaşamında başarılar, artık kenemi olursun, başka bir kategori mi olursun belli değil