Hayatta bazı insanlar, sadece bir işin ucundan tutmaz; yürekten destek olur, çözüm üretir, siz daha sormadan el uzatır. @vefali; Hocam da tam olarak böyle biri…

Kanva öğretmen hesabı konusunu konuştuğumuz ilk andan itibaren gösterdiği ilgi ve özveri gerçekten takdire şayandı. Süreci hem hızlı hem de sorunsuz ilerlettik, sağ olsun her aşamada yardımcı oldu.

Ancak bu güzel destek bununla sınırlı kalmadı… Öğrendim ki, Google konum hizmeti de veriyormuş. Hemen iletişime geçtim. Kıymetli hocam, işletmemizin Google Haritalar’da görünürlüğünü sağlamakla kalmadı, konum bilgilerini, açıklamaları ve görselleri de en uygun şekilde ekleyerek harika bir iş çıkardı.

Ve son olarak, dijital dünyada ayakta kalmak için büyük önem taşıyan SEO konusunda da yardımını esirgemedi. Geliştirdiği backlink yorum botuyla sitemize değerli geri bağlantılar kazandırarak dijital varlığımızı güçlendirdi.

Bu kadar bilgi sahibi olup hâlâ bu kadar mütevazı, yardımsever ve çözüm odaklı olmak… Gerçekten çok kıymetli bir özellik. Böyle bir isimle tanıştığım ve birlikte çalışma fırsatı bulduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.

İyi ki varsınız hocam, emeğiniz ve desteğiniz bizde iz bıraktı! 🌟 🙏