Uyarı 1 : Sanıldığının aksine mail değiştirerek bu özelliği kullanamazsınız. Sadece google one abonelerine özel en az pro seviyesinde bu özellik açılır ve sadece 8 saniyedir. Özellik pro için 800₺ ultra pro için 8.000₺ dir
Prolar 1.000 yapay zeka kredisi alır. Ultra prolar 12.500 yapay zeka kredisi alır.
Ayrıca yanlış yerdesiniz. Video ürettiğiniz yer " GEMİNİ" muhtemelen ultra pro ya da pro sürümünü alsanız bile size belirli sayıda video üretme hakkı verecektir orada ve sonra diğer gün falanca saatte tekrar üretebilirsiniz diyecektir.
Kredilerinizi kullanacağınız yer "Flow" adında bir yer google one hesabına otomatik bağlanın ve video üretmenin tadını çıkarın
Link "
https://labs.google/flow/about " -------------Create with flow diyerek video üretmeye başlayabilirsiniz. ya da + Yeni Proje butonuna basın. Hangisini görüyorsanız.
Promptlarınız ingilizce olmalı bu yüzden GPT yi kullanın. Sistem Türkçe dilinde prompt bastığınızı fark ederse " Flow şu anda sadece İngilizce promptları desteklemektedir" diye bir uyarı alabilirsiniz. Farkedilirse aynı promptu tekrar yollamayın çünkü otomatik aynı hatayı verecektir. İngilizce diliyle süsleyin Türkçe kelimeleri araya sıkıştırın derim.
Ayrıca sahne üretirken ayarları tazelemeyi unutmayın;
İstem başına çıkış sayısı ( 1 - 4 ) 1 den 4 e kadar kaç video çıkacağını seçin her video kredinizden düşer. Tavsiye edilen 1 ya da 2 istemdir.
Model Veo2 Fast: 10 kredi harcayan bu model hızlı üretim yapar ve ses yoktur. Kaynak toplamak için burayı kullanabilirsin.
Model Veo3 Fast : 20 kredi harcayan ( tavsiye edilen ) modeldir. Seslendirme betada ve iyi durumdadır. Videolarınız daha tutarlı çıkacaktır.
Model Veo2 Quality : 100 kredi harcayan model. Ses yok ancak görüntü çok daha kaliteli olarak çıkacaktır.
Model Veo3 Quality : Ses ve görüntü çok daha kaliteli olacaktır. Önemli bir projeniz varsa buradan çıktı almayı deneyebilirsiniz. Ancak bu model 100 kredi alır.
Ulan bir cümlelik yanıt verecektim kendimi tutamadım yine. Neyse adios.