250 gram çekirdek kahveyi 750 TL'ye satıyorlar çekirdek kahveyi İNDİRİİMLİ, yersen

kahve.com'dan alıyordum daha önce Moliendo, sipariş sonrası hazırlayıp taze gönderim yapıyorlar ama onlar da 2 influencer ile tanıtım yapıp şımarınca, Lavazza'ya geçtim, toptan alıyorum 3-4 kiloluk gayette yetiyor ve en beğendiğim markalardan biri oldu. Ciddi başarılı bulduğum 2-3 markadan birisi oldu çekirdeklerinin kokusu tadı gerçekten takdiri hak ediyor. Anisha aldım geçen gün, kör atış yaparak, 1kg lık pakette denemek için bakalım o nasılmış, devir ekonomi devri sürekli kahve içiliyor yani abartı fiyatlarla kimse uğraşamıyor. Harbi kahve işinin de suyu çıktı artık 2 güzel cafcaflı paket yapıp influencer anlaşmaları ile insanları kandırma peşine düşüyor sosyal medya yolu ile. Influencer ürünlerini zaten asla tavsiye de etmiyorum almıyorum da.
Nitelikli kahve dedim dikkat edersen. Moliendo zaten kötü bir kahve oradan Lavazza'ya düşmüşsün kahve içtiğini sanıyorsun.
Sigara olarak Maltepe şarap olarak da köpek öldüren içiyorsundur. Yokluk kötü bir şey ama ''Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş'' sen de haklısın...