Hocam bence herşeye laf söyleme kısmını siz yapmışsınız, buyrun birlikte sistem inceleyelim yapay zeka ile yapılmış. Bilgisayarıma bağlanın inceleyelim.
Veya şöyle bir yazılım istiyorum tam işlevsel diye söyleyin yapalım birlikte 🙏 amacım tartışmak değil. Yanlış anlaşılma olmasın
Hocam benimde amacım tartışmak değil ama tam fonksiyonel tek başına yapamaz ben mesela bir site yaptım ama back-end kısmı tamamen bende çünkü yapay zeka tam fonksiyonel yapamıyor çok fazla yapay zeka kullandım yaptığım Web projelerinin çoğunda front-end kısmından sonra patlıyor back-end kısmında genelde veya Python benzeri diller kullanırken eksik ve yanlış verebiliyor. Yazılım öğrencisiyim kendim ekleme yapamadıkça olmuyor. Mesela admin paneli full+full bir site yapmasını yani admin panelli front-end ve back-endi yapılmış olsun istedim yapay zekadan bu yapay zeka tamamen Web geliştirme için ama gene de yapamadı linki bırakıyorum aşağıya front-end kısmı güzel ama back-end kısmı patladı linki bırakıyorum ve iyi geceler diliyorum.
Bu arada yapay zekanın adı Readdy AI
https://readdy.link/share/97a006d518...269ee2fc0d8950