eroads adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, son birkaç gündür bu 2 yapay zeka bazlı uygulamaları kullanmaktayım.
Ancak promptlarımı doğru yapmıyor, free üyelik diye mi acaba örnek bir prompt atıyorum sebebi bilen varsa yardımcı olabilir mi acaba?

1. index.php'deki Üyelik Planları Kısmında Altta yazan:
    Haftalık başla Aylık Başla Premium Başla
    Fonksiyonlarına basılınca
    Her biri için bir modal oluşturulcak, Bu modalın içerisinde TRX Adresim, Bir altında Ücret bilgisi Onunda bir altında 5 dakikadan geriye sayan bir sayaç olacak Altındada Ödemeyi yaptım diye bir buton olacak.
    Ödemeyi yaptım butonuna basılınca bir preloader ekranı gelecek içerisinde "Adminlere İsteğiniz Başarıyla gönderilmiştir" Yazıcak.
    Ondan sonra transactions.php diye bir dosya aç oraya ödeme bildirimleri gelsin yanındada Onayla / Reddet olsun.
    Onaylarsam Üyelik otomatikman kullanıcıya tanımlansın.
    Bu fiyatları admin panelinden güncellemek istiyorum O yüzden içerisinde yazan 49 tl gibi olan rakamlarıda kaldır.

Üyelik paketlerinde yazan tüm özellikleri ben admin panelinden kullanıcının ödemesini onayladığımda ona tüm özellikler verilicek
    Haftalık için: 20 URL
    Aylık için: 25 URL
    Aylık+ için: 50 URL
    Hakkı verilecek.
    Tüm üyeleri admin panelinden kontrol etmek istiyorum, üyeliklerini silme, üyeliklerini dondurma gibi özellikleri.
    Şimdi bu dediklerimi sistemin fonksiyonlarına dikkat ederek ekle.

Cursorda Auto gpt kullanıyor herhangi bir seçim yapmıyorum free diye.
    Windsurf ise "SWE-1" isimli gptyi kullanıyor.
Kullanılan ai ya göre değişiyor. Cursorda gemimi 2.5 flash seçip dener misin bide ben freede 2.5 flash kullandığımda güzel yapıyordu.