Faikyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İç linkler önemli, sırf link eklemek için iç linkleme yapılmamalı. Konuyla alakalı içeriklere link çıkışı olmalı. giriş kısmında iç link linkleme yapmak yasaktır. Hatta hiç link verilmemiş yazıları tespit edip bu sayfalara link verecek içerikler oluşturulmalıdır. bunlar yetim sayfa olarak görünüyor ve google dikkate almıyor. özellikle orta kısımlarda ve sona yakın kısmında yani gelişme ve sonuç kısımlarında abartı olmayacak şekilde linkleme yapılabilir. 1000 kelimeye 3-5 arası alaka düzeyi yüksek sayfalara iç linkleme yapılabilir ama tabi 4000 kelimelik içerik var diye 10 adet iç linkleme yapılmaması gerekiyor. kullanıcı deneyimi ve otoriteyi etkiler bu. bulunduğu sayfanın otoritesini etkiler.

Eğer yazı paylaşıyorsanız bilgilendirici tarzda, bunlar için referans-kaynak gösterimi de yapılmalı. bi kural vardı her paylaşılan 8-15 yazıdan birinde dış linkleme yapılmalı. dış linkleme de konuyla alakalı ise girişte ilk cümlede dış linkleme yapılabilir. örneğin yıllardır bunu yapan kuruluşlardan birine örnek https://www.log.com.tr/meta-ai-video...kleri-kazandi/

yazılacak daha çok şey varda uzatmıyorum, ama dikkat edin iç linklemelere. özellikle link verilen sayfaları falan kaldırmayın sonra ceremesi çok çekiliyor. sc tarafında dizine eklenme sorunlarına sebep bile oluyor
Zaman ayırıp bilgilerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim hocam. Linklerimin tamamı anlamsal bağ kurulabilir linkler, link eklemiş olmak için eklemeyeceğim ama buna rağmen bazı içeriklerde 10 hatta 15'e kadar iç link çıkmam gerekiyor gibi görüyorum bir içerikte 10-15 link çıkışı konusunda endişeleniyordum verdiğiniz cevap yeterli oldu çok teşekkür ederim