Selam arkadaşlar bunlar 4 ay önce anlık verdiğim bir karar ile, saç ekimine başvurdum.

Uzun zamandır düşünüyordum, önler erkek usulü döküldü. Yaş 20 lerdeyken tarak girmeyen saçlarım yılların ve yaşın verdiği aksiyonla döküldü.

Ön kısım bildiğiniz kaymak gibiydi ve yeter dedim yaza kadar saçım çıksın dedim.

Saçımın ön bölgesine 5000 kök saç ekildi ve şükür Allah'a çok memnunum şuanda ve daha dipten çok saç geliyor ekilenlerden.

Ayrıca fiyat 35.000 TL ye yaptırdım. Ve şükür sorunsuz geçti sürecim. Ve ağrısız acısız bitti gitti.

İsteyen olursa yardımcı olurum ayrıca. Ref direk benim

AYRICA SAÇIMI 2 SEFER KESTİM ARKADAŞLAR MAKAS İLE EKİLEN BÖLGEYİ ONDAN UZUN DEĞİL ŞUANDA.

4.5 ay lık süreçte saçım ilk ekildiğinde süperdi ve 20 gün sonra deli gibi dökülmeye başladı neredeyse hepsi gitti buda, canımı fena sıktı, dedimki kesin olmayacak falan, insanı öyle ir psikolojiye sokuyor ve kadar video dr ları araştırsamda dinlesem de. Bu tamamen doğal bir süreç miş ve geçti gitti. Şimdi tüm saçlarım tekrar çıkıyor ve %55 %60 ı çıkmış durumda. Kalanıda dipten minik minik geliyor.

İlk 10 gün çok dikkatli olmanız gerek ekilen bölgeye dokunmayıp bir yere vs çarpmadan sürtmeden geçirmeniz lazım. Ondan sonra rahatsınız. Yatarken sırt üstü yatıyorsunuz vs.

Ve resimleri ekliyorum umarım beğenirsiniz. Resimlerimi mozaikledim mecbur.

Eğer karar veremeyen varsa bugün direk versin ve ektirsin.! Düşünmeyin bile, bi iğne yapılırken hafif acıyor sonra his yok zaten. Anestezi geçincede acı olmuyor ilk günden sonra.

NOT :HENÜZ TÜM EKİLENLER ÇİKMİŞ DURUMDA DEĞİL, %100 TAMAMLANMASI 6 7 AY VE 1 SENE ARASINDA MAX SÜRÜYOR.
DAHA 4.5 AY OLDU

Eski resimlerimde hep arkadaki saçları öne yatırı yordum daç görünsün diye.

Resimler: Ekilmeden ÖNCESİ

SAÇ EKİMDEN SONRASI