Nahara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum istediğim paranın %8.5 uğunu bir kere elimde tutmam lazım anladığım kadarıyla. Bunu 6 taksit ödeyeceğim. Peki sen bu sabit 27.500 ü kaç ay ödeyeceksin. ? Ayrıca sabit herhalde dediğin gibi. 30 ay falan ödeyeceksin herhalde 800.000 ulaşmak için eğer sabitse bu para süper. Ayrıca maksimum üst taksit sayısı kaç 30 yerine mesela 60 ay alamıyormusun madem ödemeler sabit ? Teşekkürler
evet 30 taksit ve sabit. daha fazla taksit de yapabilirsiniz o zaman teslim tarihi de gecikiyor yani ben gelecek sene mayıs olarak alacağım en son tarih olarak. daha fazla taksit olursa daha da ileri tarihlere gider.

featmuco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dün emin evime gittim. 5 ay zaten dediğiniz gibi bddk engeli var. 5 Aydan önce vermiyor parayı. 1 Milyon için 5. ay ödeme hesaplama yaptırdım. 20-25 arası aylık ödeyebilirim dedim. Bana peşinat %45 çıkardı. Yani 450 peşin vereceğim, 70 bin organizasyon ücreti vereceğim. İlk taksiti hemen vereceğim. Sonra da 4 ay 25 ödeyip arabayı alacağım. Bu durumda ben arabayı 5 ayda almam için minimum %47,5 ini girerken veriyorum. Bana arabayı vereceklerinde %57,5'e ulaşmış oluyorum. E zaten organizasyon ücretini de eklersem 5 ay sonra benim cebimden çıkan para %65'i oluyor. Çok mantıklı gelmedi bana. Eğer faiz hassasiyetiniz yoksa. Ha eğer benim danışman yüksek çıkardı bilemem fiyat teklifi elimde duruyor. Eğer bildiğiniz firma varsa peşinat sonrası 5. ayda %40'a ulaştığımda ödeme yapacak yönlendirirseniz sevinirim.

Hocam eminevim genelde bir tık daha pahalı söylüyor gibi sanki. Tavsiyem fuzulev veya birevim gibi daha az bilinen firmalarla da bir görüşün.