Kısıtlama yok diye biliyorum, istediğiniz zaman kurulum yapıyorsunuz, istediğiniz sistemi&paneli yüklüyorsunuz.
Format konusunda anlam veremedim, zira siz host kuruyorsunuz, format atıp içersine panel kurup domainleri yüklüyorsunuz, sistem bozulanana kadar gider.
Her ay veya sık sık format atma gibi bir istek pek anlamlı gelmedi.
ufaktan inceledim pek kısıtlama ile bişey görmedim bende.. format konusu acayım, 2 adet sunucu düşünüyorum 1. sunucuya kendi sitelerm diğerinede bir kaç projem var onları değişik işletim sistemlerinde calıştırmam gerel, örneğin windows , linux gibi, fazladan suncu almaktansa format daha iyi😁
teşekkürler bilgilendirme için💐
Dengesiz doldurdukları bir sunucuya denk gelirseniz verilen cpu ram kaynaklarının hepsini kullanamıyorsunuz, çok yoğun bir sunucuya denk gelirseniz diğer vpslerin aşırı cpu disk kullanımı nedeniyle sizin boş sunucunuz da yavaş çalışabiliyor ana sunucuda kaynak kalmadığı için. Tabi mail atıp sorunu belirtirseniz sunucunuzu kayıpsız şekilde daha uygun bir ana sunucuya aktarıyorlar ama yeni sunucuda da bir süre sonra aynı şeyin olup olmayacağının garantisi yok. Bunun dışında network olarak iyidir erişim süresi v.s. iyi destek ağırdır, uptime iyidir, bulunduğunuz sunucuda raid donanım arızası olursa müdahale etmeleri bazen 8 saati bulabilir.
Önemsiz siteler için tercih edilebilir, daha önemli siteler için hetzner cloud cpx serisini öneririm.
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim,
vps olmasının bu sıkıntısı var, sitelerim pek önemli olmadığı için sanırım contabo kullanmalıyım.
bakalım umarım bende sorun olmaz 😁 şans artık..
Tekrar teşekkür ederim bu net bilgiler için