Hetzner veya Netcup bakın derim hocam. Makineleri performanslı değil kontrol paneli rezalet.
ben şuan hetzner kullanıyorum ama fiyat konusunda hetznerden dahaniyi onun için düşünmüştüm. netcup baktım güzel fiyatları teşekkürler
Geçmişte VPS'lerini kullandım.
Gerçekten güzel bir firma, herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Deneyimim genel olarak olumlu.
Olumsuz özellik olarak tek bir şey söyleyebilirim. Firma abonelik takibi konusunda bazen yetersiz kalıyor. Ben firmadan 3 aylığına bir VPS satın almıştım. Sonrasında ise herhangi bir kullanım yapmamış, dolayısı ile ödeme de yapmamıştım. Firma bana 3 aylık kullanım sonrasında, kullandığım VPS'in varlığını unuttuğum dönemlerde bir mail yolladı 6 aylık bir borcum olduğu hususunda. Ben de firmaya cevap yazdım, herhangi bir kullanım yapmadığım ve zaten VPS'imin 3 aylık satın alındığı yönünde. Sonrasında firma ile iletişimde kalarak bu sorunu hallettim. Uzun lafın kısası, abonelik tarihlerinizi not edin.
Saydığım problem dışında sıkıntıları yoktur, gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
peki panellerinde format felan sınırlaması varmı? işletim sistemi değişikliği yapmada bir sınır felan varmı acaba? Yorum ve bilgilendirme için ayrıca teşekkür ederim.