bayramda köye gitmiştim. kardeşim de aynı gün arkadaşlarıyla lunaparka gitmiş. orada tartışma falan yaşayıp birini bıçaklamış. olay nasıl oldu bilmiyorum, alkolün etkisinde yapmış olabilir dendi. bize kendi anlattığı ise arkadaşlarıyla bir grubun tartıştığı ve olayın geliştiği yönünde. tamamını bilmiyorum ama bıçaklayan kişi kendisi. direkt karakola götürmüşler savcı bir akrabamız var ifadesine o girdi. şu anlık durumunu bilmiyoruz. ailesiyle iletişime geçmeye çalıştık, ilk gün çocuğun hayati tehlikesi olabilir dendiği için birşey denmedi. olay öğle saatlerinde yaşanmış, akşam 10-11 gibi hayati tehlikesi yok dendi. midesi delinmiş ciğeri teğet geçmiş anladığım kadarıyla. birkaç güne taburcu olacak diye söylendi. ailesiyle konuşmuşlar işte 1 milyon para istiyorlarmış karşılığında, şikayet ederek çözülebilecek bir durum da yok aslında. çevre olarak fazla ve sorunlu inanlar olduğunu biliyorum. benimde sonradan haberim oldu bu para isteme mevzusundan. yanlış birşey yapılmasın istiyorum. aklıma gelen birşey de yok. dışarda her türden sıkıntılı insan var. geri dönüşü olmayan şeyler yaşansın istemiyorum. ailemin o parayı ödeyebilecek durumu olduğunu da sanmıyorum. kimse zarar görmeden bu iş nasıl çözülür?