Organlari (kalbi) bagislanmamis, Bildigin calinmis! Organ mafyaligina giriyor konu...
Organ bagisi ailenin izniyle yapilan bir seydir. Yakinlari izim vermedigi surece o bagis olmuyor, hirsizlik oluyor, hatta cinayet bile olabilir. Kadin fenalasiyor ve hastanede ex oluyor. Kim bilir, belki kalbi kalp bekleyen bir cete musterisiyle uyustu ve doktorlar bile bile bile oldurmus da olabilir. Olamaz diyemeyiz. Yeni dogan cetesi daha taze olmasina ragmen unutuldu bile...
Ingiltereye donunce de otopsi yapmislar ve bir bakmislar ki kalp yerinde yok!! Simdi gel de hesap sor. Turkiyede kim kimi sikayet ediyorsun ki, bastan asagiya kadar hepsi suca bulanmis durumda.
Simdi boyle bir olay yasandiginda elbette ulkede haber olacak, elbette artik Turkiyeye gitmeden once 2 kere dusunun diyecek.
Daha dun burda bir cerrahin sitesini yapmistim ve teslimatta yuzyuze gorusup biraz pazarlamadan vs konustuk, muhabet muhabeti acti. 3A cok onemli benim sektorum icin dedi. Bunlardan biri yoksa al hepsini cope at dedi...
3A:
Affordability (uygun fiyat)
Availability (müsait olmak)
Accountability (hesap verebilir olmak)
Bağışlanmışı ben uydurdum, gerçeğini açıklamışlar;
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/ista...eniyor/3578198
Kocasının öldürdüğü şüphesi varmış, kadın uçaktan zehirlenmiş olarak inmiş türkiyeye.
Kocasının açıklamasını görmüştüm haberde, huge language barrier diyip diyip duruyordu. Dil çince değilki , ingilizce illaki doktorlardan birisi biliyordu, nasıl bir bariyer olabilir? Zaten çağ teknoloji çağı, binlerce çeviri yapan uygulama var... Bana kağıt imzalattırdılar hiç anlamadım diyor, google translate'e okuttuğunda bile adam akıllı çevirir sana.
Bir anda farklı farklı bir sürü gazetenin sponsorlu reklam çıkarak bunu yayınlaması bana hiç samimi gelmedi. Ha olmuş olabilir mi, olabilir ama dediğim gibi bu olay samimi gelmedi.