hocam bak buda benim yemek kanalım
https://www.youtube.com/@tarifliyemeklercom
youtube işi uzun bir maraton.Sen her videoda zaten kendini geliştireceksin.Çektigin videolar içine sinmeyebilir.Video izlenmeyebilir.Senin şu anda tek görevin haftada 1 veya 2 defa kaliteli içerik yüklemek.Abone sayısı ve izlenme senin üzülecegin olay degil.Onu youtube sana verecek.Senin kayıt cihazın kaliteli çekiyor, ses kayıt cihazın iyi ses alıyor, aktörde var eli ayagı düzgün.Bu saatten sonra tek yapman gereken her videodan önce kurgu yapmak.Oturucaksın youtubeda gezeceksin senin tarzda videolar çeken insanları.Sonra kagıda yazacaksın 1. kare bu 2. kare bu diye.Gittigin zaman tak tak çekeceksin bitti bu kadar.Yorumlarda bogulma.İlk videoların tabiki iyi olmayabilir.Kanalını geliştirecek noktalar:
1)Düzenli video atacaksın
2)Her yeni videon bir öncekinden iyi olacak
3)Sürekli senin kanalının tarzında yerli ve yabancı kanalları izleyerek hem kurgu hemde kadrajları ögreneceksin.
Tekrar söylüyorum başkalarına bu videom nasıl diye sorma hocam.Popüler Youtube kanallarını izle gerisi gelecektir.
Anlatmak istedigim (Sandalyede oturup 10 açıdan video alıyorsun bu senin için ve videoyu çeken için yorucu.Ardından bir soguk kahve veya bir içecek açıyorsun.Doğaya gitmişsin koy cezveyi ateşe , kendine közde kahve yap.Semaver götür çayını iç.Bu sadece bir örnek)
aslında bu konuyu açarken duymak istediklerin bunlardı sanırım hatta yazımda motivasyonumu kaybediyorum dedim fakat siz dahil 2 3 kişi dışında dikkat eden olmamış teşekkür ederim. aslına bakarsanız 6 ay boyunca bu tarz kanalları izledim fakat tam olarak oturtamadığım belli. dediğiniz gibi kahve almak yerine yapmak daha mantıklı ve lamba şimdi yandı

) çok yorucu oluyor bunu yola çıkınca anlıyoruz. bu arada kanalınız çok güzel maşşallah diyelim abone oldum size ve takip edeceğim. eşim çok sever pasta börek. bayılacaktır
bu güzel ve dürüst yorumlarınız için candan teşekkür ederim. bilgi ne güzel birşey fakat deneyim çok daha güzel.