omurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle izlenme ve abone konusunda kafanızdan 1 yılı silin.1 yıl boyunca düzenli video atarak youtube a ben burdayım demeniz lazım.Ayrıca forumda okudugunuz yazılarla hiçbiryere varamazsınız.Sürekli görsel olarak beyninizi uyaracak videoları izleyin ve kanalınıza uyarlayın.Sigara içmeyin,alkol kullanmayın videolarınızda.Ayrıca sürekli kamera açısı degiştirerek insanların odak noktasını sürekli engelliyorsunuz.1 video karesinde 1 uzak 1 de yakın olarak degiştirin açıyı.Size aşagıda atacagım kanalları sürekli izleyin ve kendinize uyarlayın.Fakat çok önemli nokte 1 yıl hiçbirşey beklemeyin.Tavsiyem konseptinizi bu video kanalına göre uyarlayın:

NOT : udemy den youtube kullanımı ile ilgili bir egitim serisi satın alın ve izleyin.Açıklamalar ve başlık seo uyumlu degil.

https://www.youtube.com/watch?v=XRDfETqZvJM
kıymetli yorum için çok teşekkür ederim arkadaşım fakat dediğin gibi mi olmalı burada 5 6 defa konu açtım her seferinde yorumları dikkate alarak hareket ettim. şuan yazılanlar yine aynı mesela ilk yazımda şey yazmıştım işte videolara eleştiri diye şöyle şeyler yazılmıştı " kamera açısı sürekli değişsit cut cut" ya da ne bileyim bu konsept tutmaz bu konsepti yapan çok. gibi biraz daha beni bu işten caydırıcı yorumlar aldım. şunun farkında değil kimse orada görünen aletler orada olan malzemeler gerçekten 3 liralık 5 liralık ürünler değil ve bu konsepti yapmak ucuz değil çok para isteyen pahalı bir konsept acaba diyorum herşeyi kafama takmasam mı acaba ilk önce psikolojik olarak mı kendimi eğitsem. bu kanalı takip edeceğim. umarım bana göre birşeyler bulurum.