mela65 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar dilerim. Ben de izleyici gözüyle bir değerlendirme yapayım.

1- Video kapak fotoğrafı çok cansız. Keşfette yan sekmeye düşse bile tıklamam. Ufaktan bir clickbait güzel olabilir, örneğin ilk sainiyelerdeki kurbağanın daha güzel bir fotoğrafı olsa, onu koysanız ilgi çekerdi bence.

2- Video içi yazılar olmamış hocam, font seçimi okumayı zorlaştırıyor.

3- Kendinize videoda fazlaca yer vermişsiniz; buradaki kastım, manzaraya karşı otururken, yürürken, çay içerken, börek yerken vs fazlaca sizi izledik. Ben ne yapayım abi seni Bana çadırı nasıl kurduğunu göster, bana ocak kartuşunu nasıl değiştiğini, eskisini nasıl çıkardığını göster hocam.

4- Ses yok hocam, kuş böcek vs gayet güzel ama cansız yani. Keşke arada siz de konuşsanız, birşeyler söyleseniz. Öte türlü videoyu izlemeye devam etmek çok zor oluyor.

Abone de oldum kanalınıza. Başarılar dilerim, umarım güzel yerlere gelirsin.
bu güzel eleştiri için çok teşekkür ederim var olun şimdi bütün yazılan eleştiri-yorumları worde aldım ve sonuç çıkartacağım. ihtimal doğrultusunda yazılanlara göre konuşuyorum. ses büyük bir problem bu kesin - görüntü açıları büyük problem buda kesin - şimdi bunların üzerine durup araştırmam gerekiyor. + olarak evet asmr mi yoksa konuşarakta birşeyler yapabilirmiyim buna karar vermem gerekiyor. görüntüde ben varım evet yani özgüven idare edecek kadar varsa neden sesimi kullanmıyorum ? değilmi. evet bu durumu değerlendirmem ve araştırmam lazım. bu post çok iyi oldu gerçekten. çok teşekkür ederim var olasın.