GreenLight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam işe mekan değişikliği ile başlamalısın bence. Örnek veriyorum dağ ve ağaçların içinde ıssız yerler gibi. Kapak fotoğraflarınız çok kötü. Kamp videosu diye arattığımda bu tarz kapak fotoğraflar çıksa kesinlikle bu videolara girmem. Ben çok fazla kamp videosu izliyorum ve sizin bu videonuz biraz sahilde çekilen standart video gibi yani izlememi ve videoda kalmamı sağlayacak bir durum yok. Ancak, ıssız ve daha çok bilinmedik yerlere gitseniz çok daha iyi olur. Bir diğer sorun çekiminiz yanlış bence. Yani çok yakın çekimler var ve bu ortamı görmemizi engelliyor hemde sıkıyor. Daha geniş ve iyi bir açıdan çekmek çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Diğer bir eleştirim, yemek yaparken veya otururken çok uzun süreler geçiyor. Ancak çadır kurma, ağaç toplama veya doğal odunlardan kalınabilecek bir yapı yapma gibi videolar çekseniz çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Bence motivasyonunuzu kaybetmeyin bu alanda kanalınızı tutturduğunuzda çok iyi gelirler elde edersiniz. Ancak biraz öğrenmek ve pişmek gerekiyor.
bu değerli yorum için teşekkür ederim. şöyle söyleyeyim bulunduğum konum itibariyle ormanlık alan kısıtımız var inanılmaz bir durum fakat ormana gidebilmem için evimden 150 km civarında uzaklaşmam gerekiyor. öyle bir yerde yaşıyorum. fakat dediğiniz gibi kardeşim kamp videosu yapıyorsan orman ortamı olacak. buna katılıyorum. bunun dışında kapak fotoğrafı sizce nasıl olmalı beğendiğiniz kanallardan örnek verseniz biraz kontrol etsem olur mu. çekim hakkında şöyle birşey söyleyeceğim kameraların fiyatlarını biliyorsunuz ve burada hemen hemen hepimiz telefonumuz ile birşeyler yapmaya çabalıyoruz. sanırım kaliteli bir kamera olsaydı çekim açısı o kadar önemli olmayacaktı. fakat bunun için bir düzenleme yapacağım kendimde. çok teşekkür ederim var olun